Autoritzada la llicència del local de Marquesos de Barberà per fumar cànnabis

Alguns veïns del carrer Marquesos de Barberà, confosos amb el tema,  ens han demanat informació respecte el local de Marquesos de Barberà que l’Associació Club Món Cànnabic utilitza com a local per poder fumar la substància sense cometre cap ingerència legal.

Aquest local va ser clausurat fa uns mesos per l’acció de Serveis Territorials de l’ajuntament de Barberà del Vallès per manca de condicions per desenvolupar l’activitat que demanaven. Fins i tot, el senyor Joan Gavaldà, veí del local va demanar la paraula en un Ple per agrair, a l’actual equip de govern, la celeritat en tancar la dita activitat. La sorpresa dels veïns, la gran majoria es pensava que aquell tancament era definitiu, es que aquest dies han pogut comprovar, l’Associació ha penjat la resolució a la porta del local, que un cop s’han esmenat els problemes de instal·lació que hi havia podien exercir l’activitat amb normalitat.

Per tant i fent resum del tema i havent realitzat les preguntes pertinents a diferents tècnics, podem dir que el local de Marquesos de Barberà 164 ocupat per l’Associació Club Món Cànnabic pot desenvolupar la seva activitat amb total normalitat doncs el local està en condicions i l’activitat està autoritzada per les autoritats competents i l’administració local s’ha limitat a fer complir la normativa legal determinada per la Generalitat de Catalunya.

Resolució Ajuntament de Barberà del Vallès

 

Resolucio pag 1Resolució pag 2Resolució pag 3

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d’usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l’acceptació de les esmentades galetes i l’acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies